La Petroşani, cu două excepţii / Taxele pentru comercianţi rămân similare anului...

La Petroşani, cu două excepţii / Taxele pentru comercianţi rămân similare anului trecut

Timp de citire: un minut
La Petroşani, anul 2017 aduce pentru comercianţi taxe similare anului trecut. Sunt, totuşi, două excepţii.
Taxa de ocupare a locurilor necesare vânzării produselor rezultate din exercitarea unei activităţi pe cont propriu (brânză, carne, produse apicole, panificaţie) va scădea de la 22 lei/ zi la 20 lei/zi. Agenţii economici din sectorul industrial vor plăti 120 lei/ lună de la 130 lei/ lună.
Desfacerea produselor se realizează în Piaţa Agroalimentară Petroşani, Piaţa Dacia, Micropiaţa şi târgul săptămânal de la stadion.
Pentru desfacerea de produse alimentare şi nealimentare din vehicule şi autovehicule se percepe o taxă de 15 lei/ zi, sau 30 de lei/ zi în funcţie de greutatea autovehicolului. Taxa pentru locaţii speciale variază de la 20 lei/ zi pentru rulote de 10 mp, 30 lei/ zi pentru rulote mai mari de 10 mp, şi 15 lei/ zi, pentru căsuţele amplasate ocazional. Boxele pentru vânzarea de brânză sau carne se plătesc cu 20 lei/ zi, iar în Piaţa Centrală masa pentru desfacere se taxează cu 10lei/ zi.  Pentru vânzarea la ţarcuri se percepe o taxă de 120 lei/lună. Pieţele de lubeniţă, brazi sau varză se taxează per loc cu 1,5 lei/mp/zi. Chioşcurile demontabile din lemn se închiriază cu 450 lei pe lună, sau cu 20 lei/ zi pentru perioade mai scurte. Cântarele se închiriază cu 3 lei pe zi. Folosirea abatorului de capacitate mică  se taxează în funcţie de animalul sacrificat: 8 lei/ miel, 10 lei /oaie, 40 lei/ porc şi 50 lei/ viţel ori vită.  Taxele de sacrificare sunt similare.
La Piaţa Dacia taxa/ masă este de 7 lei/zi. La stadion intrarea rămâne de un 1 leu. Parcarea de la piaţă va avea aceeaşi taxă, de 1 leu pe oră. Cine doreşte poate achiziţiona un abonament de 70 lei/ lună.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii