La Petrila. Se ia curentul toată săptămâna

La Petrila. Se ia curentul toată săptămâna

Timp de citire: un minut
  • Și Uricaniul va fi afectat de lucrări

Toată săptămâna vor fi întreruperi în alimentarea populației cu energie electrică în județul Hunedoara. Petrila va fi cea mai afectată localitate și asta pentru că pe porțiuni, de dimineață și până la ora 17 zilnic se va lua curentul. E-distribuție Banat reface capacitatea rețelei pentru a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

Săptămâna aceasta petrilenii trebuie să își organizeze activitățile casnice și profesionale în așa fel încât să le poată duce la bun sfârșit, chiar și fără curent electric.

E-Distribuție Banat efectuează mai multe lucrări pe rețelele de înaltă tensiune din județ. Pentru aceasta trebuie să sisteze furnizarea energiei electrice în mai multe localități.

De departe, cel mai afectat oraș va fi Petrila. Curentul se va lua, de luni și până vineri, pe nu mai puțin de 10 străzi: Republicii, G. Coșbuc, Tăii, Crinului, Ana Colda, Șurianu, Progresului, Ciocârliei, Școlii. De asemenea, vor fi afectate și locații precum stația de tratare a apei de la Jieț și „Conacul Rădăcinilor”.

Întreruperile programate sunt acele sistări în distribuția energiei electrice cauzate de lucrările de reparații, moderni​zare ​sau de mentenanță, pe care E-distribuție Banat le desfășurăm în zonele în care se ocupă de rețeaua electrică.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii