La Parângul Night Challenge / Peste 150 de concurenţi

La Parângul Night Challenge / Peste 150 de concurenţi

Timp de citire: 2 minute
Parângul Night Challenge este o cursă nocturnă, care se desfăşoară în penultimul weekend din luna februarie, în masivul Parâng. Mai exact, anul acesta cursa va avea loc la 18 februarie, începând cu ora 18:30. Startul – de la baza Pârtiei B. 
Cursa propune sportivilor cucerirea Vârful Parângul Mic (2074 m) fie în alergare, fie folosind schiurile de tură, după parcurgerea unui traseu de 4,5 km doar în urcare. Validarea înscrierilor, festivitatea de premiere şi socializarea sportivilor vor avea loc la Pensiunea Ayana. Evenimentul este organizat de către AS Bike & Run Petroşani, cu sprijinul Primăriei municipiului Petroşani, şi a devenit deja tradiţie, iar anul acesta vom asista la a IV-a ediţie.
„Ne adresăm atât amatorilor, cât şi sportivilor de performanţă. Cursa este accesibilă oricui, dacă are un minim antrenament şi experienţă montană. Toţi participanţii sunt consideraţi campioni. Absolut toţi cei care vor termina cursa vor primi medalie de finisher, diplomă de participare, tricou tehnic inscripţionat, baton bio din seminţe de cânepă de la Canah şi câte o ciorbă. Datorită muncii întregii echipe AS Bike & Run Petroşani, competiţia a crescut de la an la an, din punctul de vedere al numărului de participanţi, calităţii participanţilor şi premiilor în bani oferite. Acest lucru a fost posibil şi datorită sprijinului oamenilor de bine din Parâng şi al colaboratorilor care au pus umărul la existenţa unei competiţii de acest fel. În mod concret, alături de alte evenimente, Parângul Night Challenge este o certitudine în eforturile de a promova turismul în Parâng. Anul acesta aşteptăm peste 150 de participanţi plus însoţitorii acestora. Pe lista de start regăsim toată spuma alergării montane din România: Viorel Palici, Andrei Preda, Bogya Tamaş, Gyorgy Szabolcs. De asemenea, Tiberiu Useriu, campion mondial la una dintre cele mai grele ultramaratoane din lume, cursa 6633 de la Cercul Polar, desfăşurată la temperaturi de până la -60 de grade Celsius, şi-a anunţat prezenţa. Ţin să le mulţumesc sportivilor care acordă atenţie Parângului, echipei mele pentru munca depusă şi tuturor sponsorilor şi colaboratorilor fără de care nimic n-ar fi posibil”, ne-a declarat Avram Iancu, preşedintele As Bike & Run Petroşani.
Înscrierile se fac accesând site-ul oficial al cursei, aflat pe pagina de Facebook a evenimentului, Parângul Night Challenge, unde puteţi găsi şi alte detalii importante.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii