La Orăștie demarează anul acesta proiectarea și construcția unei Circumscripții Sanitar Veterinare

La Orăștie demarează anul acesta proiectarea și construcția unei Circumscripții Sanitar Veterinare

Timp de citire: un minut

Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Hunedoara  dorește realizarea la Orăștie a unei Circumscripții Sanitar Veterinare cu rolul de a efectua serviciile de control și testare, la nivel local, pentru a asigura accesul facil al persoanelor la serviciile direcției județene.

Sediul circumscripției va fi ridicat de la zero, nu va fi reabilitată o clădire veche. Clădirea nouă propusă pentru sediul Circumscripției Sanitar Veterinare pentru Controlul Alimentelor – Orăștie va avea parter și etaj. La parter se va găsi un hol cu scări, laborator de primire probe cu trichinoscopie, biroul medical de control al alimentelor unde va lucra un asistent,  și un grup sanitar. La etaj  va fi un hol cu scări, sala de ședințe și biroul medicului zonal. Pentru construcție se vor folosi 190 de mp ce fac parte dintr-un teren de 1684 mp care a fost pus ladispoziția Direcției de Primăria Orăștie, cu drept de administrare și folosință încă din anul 1994. Acesta pe strada Plantelor. Având în vedere că terenul este neamenajat, plin cu vegetație, sediul circumscripției va beneficia și de amenajarea unei zone pietonale și spațiile verzi.

Proiectarea și execuția lucrărilor pentru acest obiectiv” au fost scoase la licitație. Procedura se va finaliza după data de 18 august. Câștigătorul licitației va trebui să realizaze atât proiectarea dar și lucrările de executie care constă în amenajarea terenului, amenajarea pentru protecția mediului, asigurarea utilităților necesare obiectivului, constructii și instalații, montajul utilajelor tehnologice, utilaje și echipamente tehnologice cu montaj, organizare de șantier.

Terenul pe care se va construi circumscripția se află pe str. Plantelor, la nr.2. Lucrările de proiectare și construcție vor dura un an, o lună fiind alocată proiectării și alte 11 construcției propriuzise, începând din ziua următoare emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii