La CSM Jiul Petroşani / 60 de copii mai dau în lobdă

La CSM Jiul Petroşani / 60 de copii mai dau în lobdă

Timp de citire: un minut
De la Centrul de copii şi junioriexistent la Petroşani, cu sute de fotbalişti, s-a ajuns la un grup format din 60 de copii şi juniori. Aceştia aleargă şi la minus 10 grade Celsius.
Indiferent că e frig de îngheaţă pietrele sau caniculă, juniorii de la Jiul aleargă. I-am găsit vinerea trecută pe unul dintre terenurile din complexul Sportiv Jiul Petroşani alergând de zor la minus 10 grade Celsius. Şi asta pentru că ei încă mai cred în viitorul lor. Păsărică, unul dintre marcatorii constanţi ai Jiului, era cel mai optimist: „Anul acesta vrem să luăm cel de-al treilea titlu de campioni judeţeni. Eu, între timp, am făcut naveta, ba la juniori, ba la seniori. Acum am trecut la seniori şi acolo înscriu mai puţin”.
Atent supravegheaţi de antrenorii Tudorache, Militaru, Ghiţan şi Kanduth, jiuliştii se pregătesc de primul lor cantonament din acest an, care va fi la Turda. „Dacă aceşti copii vin la antrenament sau merg în cantonament li se datorează părinţilor”, spune Damian Militaru. Dacă pe vremuri la Jiul erau peste 300 de copii şi juniori, acum mai sunt doar 60 de copii. „Noi suntem optimişti şi încă mai credem că poate într-o bună zi va veni un sponsor şi va trezi Jiul la viaţă pentru a fi din nou în prima ligă”, a mai adăugat Militaru. Pe terenurile înzăpezite din Complexul „Jiul”, care arată mai degrabă ca nişte patinoare, jiuliştii aleargă cot la cot încrezători că într-o bună zi va  veni şi rândul lor.
Jiuliştii, vizitaţi de Kanal D
O echipă de la postul de televiziune Kanal D a ţinut morţiş să vadă în ce condiţii se mai pregătesc jiuliştii.
Astfel că aceştia au fost vizitaţi şi vor avea un moment al lor la tv. Evident, cei mici au ţopăit de bucurie la vestea că se vor vedea la televizor. Dezinvolţi şi fără inhibiţii, micii fotbalişti au vorbit în faţa camerelor despre visurile lor îndrăzneţe.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii