La concursul CEVJ, / Din 300 de înscriși – 43 de angajați...

La concursul CEVJ, / Din 300 de înscriși – 43 de angajați și 23 de absenți

Timp de citire: un minut

Trei zile au fost necesare pentru ca toți cei care și-au depus dosare de angajare la CEVJ să fie intervievați. Rezultatele finale au fost publicate, iar cei care au nemulțumiri pot depune contestații. Cei declarați admiși vor fi angajați, pentru început, pe o perioadă determinată. 6 luni.

Mai ceva ca la poliție au fost angajările de la Complexul Energetic Valea Jiului, unde concurența a fost de 6 oameni pentru unul dintre cele 43 de posturi scoase la concurs de companie, pentru completarea organigramei, urmare a ieșirilor la pensie.
Dacă acum două săptămâni s-au primit dosarele, și au fost aproximativ 300 de doritori să lucreze în minerit, zilele trecute au avut loc interviurile.
Comisiile, formate din specialiști de la fiecare unitate la care era nevoie de oameni, s-au întâlnit față în față cu candidații, iar în urma discuțiilor și bineînțeles a CV-ului s-au ales și viitorii angajaţi.
Astfel, conform rezultatelor publicate pe site-ul CEVJ, la mina Lupeni, atât la suprafață, cât și în subteran, au fost angajați în total 12 oameni, la mina Vulcan – 10, la mina Lonea – 2, la mina Livezeni – 8, la Termocentrala Paroșeni – 7, la Prest Serv – 3, iar în cadrul executivului CEVJ a fost angajată o persoană. Toate posturile scoase la concurs au fost de muncitori necalificați, ceea ce înseamnă că salariul pe care îl vor primi este cel minim pe economie. Mai mult, deși reprezentanții companiei au declarat la început că își doresc oameni pe care să se bazeze cel puțin 5 ani de acum încolo, toți cei declarați admiși vor avea contracte de muncă pe perioadă determinată, pentru următoare 6 luni.
Cele 43 de angajări sunt primele de anul acesta, dar vor mai urma și altele. 325 de locuri are în plan compania să scoată la concurs pentru a stabiliza abatajele și cu oameni, nu doar cu materiale. Acestea din urmă se vor face cel mai probabil în două tranșe, primele în perioada imediat următoare și celelalte undeva prin vară.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii