La CJ Hunedoara / Concluzie de final de mandat

La CJ Hunedoara / Concluzie de final de mandat

Timp de citire: un minut
Principala concluzie cu care actualul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Adrian David, a încheiat ultima şedinţă a acestui for din mandatul 2012-2016 ar fi implementarea transparenţei în actul de decizie.
Astfel, David a spus, cu ocazia ultimei şedinţe ordinare a CJ Hunedoara: „Consiliul Judeţean Hunedoara a emis, în actualul mandat, 1.007 hotărâri, iar activitatea instituţiei poate fi caracterizată de transparenţă la finalul acestei perioade”. El mai spune că interesele de partid ar fi fost lăsate deoparte.
„Cea mai mare provocare a mea, ca preşedinte, a fost restabilirea imaginii Consiliului Judeţean, vizibil afectată de evenimentele din iarna lui 2014 (când fostul preşedinte a fost înlocuit din funcţie din cauza unui dosar penal – n.r.). Cred că pot să spun că am reuşit prin muncă, seriozitate, sinceritate, să redau încrederea Consiliului Judeţean în faţa hunedorenilor. Cred că astăzi, atunci când vorbim de CJ Hunedoara, avem pe buze un singur cuvânt: transparenţă. Sper ca în viitoarea legislatură să fie alături de (cuvântul – n.r.) transparenţă şi performanţă. Încă lucrăm la armonizarea acestor două deziderate ale noastre”, a declarat Adrian David, cel care candidează la alegerile locale din 5 iunie, ocupând primul loc pe lista PNL pentru Consiliul Judeţean.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii