La Brad, Orăștie și Simeria, catarge – suport pentru marcarea a 100...

La Brad, Orăștie și Simeria, catarge – suport pentru marcarea a 100 de ani de Unire

DISTRIBUIȚI

Conducerea executivă a Consiliul Județean Hunedoara a decis să marcheze evenimentul sărbătoririi a 100 de ani de la Marea Unire prin edificarea unor simboluri care să amintească în timp această bornă temporală a istoriei României.

În trei puncte cheie de pe teritoriul județului vor fi ridicate catarge-suport pentru bannere care vor promova optic simbolurile naționale, cele ale județului Hunedoara, precum și logo-ul oficial Centenar 100. Catargele-suport vor trebui să aibă o vizibilitate și o prezență relevantă în peisaj, astfel încât să fie văzute cu ușurință de la distanță.În acest scop, pentru a-și îndeplini rolul destinat, înălțimea fiecărui catarg trebuie să fie egală sau mai mare de 24 metri. Totodată materialul din care se confecționează trebuie să reziste în timp și să aibă un aspect premium, în acest caz o structură metalică fiind cea mai potrivită pentru confecționarea lor.

Locațiile pentru care s-a emis certificatele de urbanism atestă faptul că terenurile puse la dispoziție sunt în domeniul public al unităților administrativ-teritoriale Brad, Orăștie și Simeria, se vor  semna contactele de asociere  dintre Consiliul Județean Hunedoara și aceste 3 orașe.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii