La 100 de ani de la înființare, / Inter Petrila luptă în...

La 100 de ani de la înființare, / Inter Petrila luptă în concursul online inițiat de AJF Hunedoara

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Au fost trase la sorți cluburile din rândul cărora se va alege câte un câștigător în concursul online inițiat de AJF Hunedoara.

 

Pentru a fi validat, câștigătorul trebuie să aprecieze pagina de facebook AJF Hunedoara. Echipele care au avut mai mult de 500 de aprecieri la postarea pe pagina de facebook AJF Hunedoara au fost selectate direct, iar tragerea la sorți s-a făcut din rândul celorlalte echipe. CS Hunedoara, ACS Viitorul Șoimuș, ACS Stars Academy Călan, ACS Galaxy Brad, CS Pro Fotbal Petroșani și ACS Sporting Lupeni sunt cluburile din rândul cărora se va desemna câte un câștigător.

Fiecare câștigător va primi un set de măști de unică folosință din partea partenerului Grosvenor SCM. Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de facebook AJF Hunedoara

Concursul Clubul meu este învingător este susținut de JSport.ro șibGrosvenor SCM.

Anul 2021 înseamnă 100 de ani de fotbal la Lonea, cartier al Petrilei. De ce Lonea? Pentru că prima grupare apărută în 1921 s-a numit Parângul Lonea, nume păstrat până în anul 2000, când, prin fuziunea cu Jiul Petrila, s-a renunțat la Jiul și Parângul, optându-se pentru numele Inter Petrila. Istoria fotbalului la Petrila – Inter Petrila a intrat în Centenarul existenței sale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii