L-aţi văzut?

L-aţi văzut?

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

În data de  07.06.2021, în jurul orei 17:00, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că fratele său, IFTIMI GHEORGHIȚĂ ADRIAN (foto), în vârstă de 46 ani, din municipiul Hunedoara, a plecat din luna decembrie 2020 de la domiciliul său și nu a mai revenit. Reclamantul a declarat că nu cunoaște cu ce era îmbrăcat fratele său în momentul plecării voluntare de la domiciliu.

Semnalmentele bărbatului sunt: înălțime de circa 1.70 m, greutate aproximativ 70 kg., păr șaten închis tuns scurt, poartă barbă și mustață (cioc), ten închis, măsliniu, ochi căprui, în zona frunții, partea dreaptă are o cicatrice de aproximativ 3 cm., iar la cele două mâini are lipsă câte patru degete (în urma unui accident).

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării bărbatului, care fost dat în urmărire naţională. Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutare şi le solicită tututror celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii