Judo. Cupa Europei / Triumf hunedorean

Judo. Cupa Europei / Triumf hunedorean

Timp de citire: un minut

Sportiva Mihaela Chiss, legitimată la SCM Deva şi componentă a Centrului Naţional de Judo de la Deva, a câştigat finala categoriei 44 kilograme la „Cupa Europei”, competiţie rezervată cadeţilor, desfăşurată  la Cluj Napoca.

Judoka antrenată de Ramona Enache şi Mugurel Ciuşcă a obţinut singura medalie de aur la feminin pentru România.

„Mihaela a concurat cu inteligenţă şi ambiţie şi a câştigat toate meciurile disputate, cucerind medalia de aur. Ea demonstrează încă o dată că este o sportivă talentată şi ambiţioasă care are şanse mari de a fi pe podium şi în competiţiile senioarelor”, a declarat Mugurel Ciuşcă, directorul Centrului Naţional de Judo de la Deva.

În cadrul „Cupei Europei” de la Cluj Napoca au concurat 33 de sportive din România. În afara trofeului obţinut de Mihaela Chiss, s-au mai obţinut două medalii de bronz prin Ana Sîrbu (ctg. 40 kg) şi Narcisa Ion (ctg. +70 kg). La masculin, România a fost reprezentată de 74 de sportivi care au obţinut două medalii de aur, două de argint şi două de bronz. Astfel, în clasamentul general pe naţiuni, tricolorii au avut un bilanţ de nouă medalii (3 de aur, 2 de argint şi 4 de bronz) şi s-au clasat pe locul trei după Italia (5-5-3) şi Ungaria (3-3-4).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii