Jiuliştii s-au calificat în semifinalele Campionatului Naţional de Juniori A1

Jiuliştii s-au calificat în semifinalele Campionatului Naţional de Juniori A1

Timp de citire: un minut

În primul meci din etapa de zonă a turneului zonal de juniori A 1, rezervat juniorilor născuţi intre 1996 – 1999, care s-a desfăşurat la Tărlungeni – Braşov, juniorii Jiului s-au impus în compania formaţiei AFC Odorheiu Secuiesc, cu scorul de 3-0 (1 -0 la pauză).

A urmat o victorie cu 2-1 în faţa celor de la ACS Măgurele, ca mai apoi jucătorii din Vale să treacă cu scorul de 3-2 şi de echipa Inter Cristian, în finala turneului.

În urma acestor rezultate Jiul s-a situat pe primul loc şi s-a calificat în semifinala campionatului naţional de Juniori A 1. Turneul Final al Campionatului Naţional al Juniorilor A 1 se va desfăşura în perioada 25-26 iunie la Buftea şi va alinia la start cele patru câştigătoare ale turneelor zonale.

Dacă la celelalte turnee părinţii copiilor au scos bani din buzunar, de data aceasta Primăria Petroşani a suportat cea mai mare parte a cheltuielilor, 9.000 de lei (din 10.000 de lei).

„Este o mare performanţă pentru noi. De cinci ani nu am mai reuşit un asemenea rezultat, de când era antrenor Daniel Huza. Copiii merită toate felicitările noastre. Primăria Petroşani a suportat 9.000 de lei din suma de 10.000 de lei pentru această deplasare”, a declarat Marin Tudorache.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii