Jandarmul Boncu ce l-a prins pe fugarul de la Hotel Petroșani a...

Jandarmul Boncu ce l-a prins pe fugarul de la Hotel Petroșani a fost decorat cu „Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

de Corneliu BRAN
Cu ocazia Zilei Ministerului Afacerilor Interne, sublocotenentului hunedorean Gabriel Boncu i-a fost conferită ,,Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne”.

Surse din cadrul Inspectoratului de Jandarmi „Decebal” Hunedoara ne informează că distincţia „a fost acordată pentru activitatea desfăşurată, precum şi ca apreciere a rezultatelor deosebite obţinute”.
Și în sensul celor susținute mai sus trebuie amintit un exemplu elocvent.
Jandarmul hunedorean a intervenit, nu demult, la căutarea unei persoane care a părăsit ilegal centrul de carantină înființat de autorități în incinta „Hotelului Petroșani”, „HP”, cum îi zic petroșenenii.
Respectivul fugar a intrat ulterior cu forța în domiciliul fostei prietene, unde cu o șurubelniță a înjunghiat o altă persoană de sex masculin care locuia cu aceasta. În încercarea de a scăpa de forţele de ordine, bărbatul a încercat să-și piardă urma dorind să treacă înot pe malul celălalt al Râului Jiul de Est, ce traversează Petroșaniul de la nord la sud, însă jandarmul nostru a fost pe fază, sărind în apă și reuşind să ajungă infractorul, după care să îl imobilizeze şi să îl scoată la mal nevătămat, dar în cătușe.
Acesta este doar un scurt episod din cariera acestui brav tânăr jandarm hunedorean. Pentru această distincție, sublocotenentul Boncu merită felicitat de întreaga comunitate hunedoreană. Și când te gândești, că niște minți înfierbântate rău de politică timorează activitatea jandarmeriei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii