Investiții în sistemul de producție termo pentru a asigura căldura iarna aceasta...

Investiții în sistemul de producție termo pentru a asigura căldura iarna aceasta în casele devenilor

Timp de citire: un minut

Complexul Energetic Hunedoara are  pe agendă realizarea lucrărilor întreținere și reparații a instalațiilor de climatizare și de răcire din spațiile tehnologice și electrice aparținătoare clădirilor termocentralei Mintia. Este nevoie de un contract de mentenanță a cillerelor, astfel încât, în cazul unei defecțiuni să existe soluția rapidă pentru intervenție.

În cursul lunii viitoare se vor realiza reparații a instalațiilor de climatizare și de răcire a aerului pentru 18 sisteme Daikin, 9 sisteme Carrier și 5 sisteme Toshiba, precum și la ciller- e pentru răcire probe abur chimic ale blocului 3, la sistemul de  răcire ulei turbină, pentru răcirea aerului la Trafo ce aparține de blocul 3 și blocul  5, dar și la sistemul  pentru răcirea electrolizor. Pentru aceste lucrări s-au alocat 176. 118  lei, și cel mai probabil vor fi realizate în cursul lunii viitoare, după stabilirea prestatorului de servicii în urma unei licitații.

De asemenea, s-au alocat 58.380 lei pentru achiziția de piese, necesare pentru remedierea defecțiunilor existente la punctele termice și instalațiile de preparare a apei calde menajere, respectiv a dispecerizării parametrilor de funcîionare la  Deva.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii