Inundație pe autostradă

Inundație pe autostradă

Timp de citire: un minut

Din cauza precipitațiilor abundente înregistrate în ultimele ore, în nordul județului Hunedoara traficul rutier a trebuit închis pe anumite porțiuni. Mai exact, ore bune nu s-a putut coborî de pe A1 la Geoagiu, pentru că drumul era sub ape. Polițiștii au dirijat traficul pe toată perioada intervenției.

Traficul pe DN 7, între Orăștie și Aurel Vlaicu s-a desfășurat cu dificultate. În acest sens, dimineață,  președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a dispus închiderea  coborârii de pe autostrada A 1, în zona localității Geoagiu, pentru fluidizarea traficului pe DN7. La fața locului s-au deplasat de urgență reprezentanți ai ISU Hunedoara, Sistemului de Gospodărie a Apelor Hunedoara  și ai Secției de Drumuri Naționale. Practic, în urma unor ploi  abundente, râul Romos s-a revărsat  pe o porțiune de aproximativ 2 km. Ore bune traficul rutier a fost restricționat  și s-a desfășoară alternativ pe un singur sens.

„Marți dimineață s-a constatat că la intersecția DN7 cu breteaua de urcare pe autostrada A1, râul Romos s-a devărsat. Traficul rutier s-a desfășurat alternativ pe o singură bandă, iar polițiștii rutieri au dirijat totul în așa fel încât să nu fie probleme în trafic”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Nordul județului a fost sub avertizarea hidrologică „cod portocaliu”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii