Inter Petrila, / Cea mai constantă echipă din Liga a IV-a

Inter Petrila, / Cea mai constantă echipă din Liga a IV-a

Timp de citire: un minut
Federaţia Română de Fotbal a anunţat că în acest sezon echipele campioane din  Liga a IV-a vor promova fără baraj în eşalonul superior, o motivaţie în plus pentru trupele care vizează primul loc la finalul campionatului hunedorean.
Cel mai important eşalon fotbalistic hunedorean a fost dominat de echipele din Vale. Astfel, în vară, Hercules Lupeni a câştigat titlul de campioană, dar a pierdut barajul de promovare în Liga a III-a, sezonul de toamnă fiind dominat de Inter Petrila. Turul a început cu doar 12 echipe, fiind una din ediţiile cu cele mai puţine grupări.
Rămasă fără antrenorul principal şi câţiva dintre jucătorii de bază, Şoimul Băiţa nu a contat în lupta pentru primul loc, care a fost o afacere între Hercules Lupeni şi Inter Petrila. Campioana a avut un parcurs constant, fără sincope şi a condus ierarhia ceva mai mult de jumătate din acest tur. Un egal cu scandal la Călan a făcut să predea locul 1 rivalei Inter Petrila, care nu l-a cedat până la final. Trupa antrenată de Aurel Moldovan şi-a învins clar vecina în ultima rundă a anului, administrându-i acesteia singura înfrângere din prima parte a campionatului, şi a încheiat turul în poziţia de lideră, cu patru puncte avans. O surpriză plăcută a fost şi Victoria Călan, care a ocupat locul 5, la egalitate de puncte cu locurile 3 şi 4.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii