Întâlnire la Vulcan

Întâlnire la Vulcan

Timp de citire: un minut

A fost un weekend plin în Valea Jiului la Vulcan. 60 de potențiali viitori oameni de afaceri au participat la incubatorul de „Start-Up”. 10 planuri de afaceri au reieșit în urmă întâlnirilor, care au fost prezentate unui juriu acreditat. Ideile conturate au vizat domeniul turismului, dar și cel al evenimentelor printre altele.

Chiar dacă tinerii „fug” de Valea Jiului, în străinătate sau în alte centre mari ale țări, Valea Jiului are ceva șanse de a avea un mediu de afaceri tânăr cu viziune în perspectivă. Aceasta a fost și motivul pentru care a luat naștere evenimentul intitulat „Incubatorul de Start-up”. 60 de participanți au putut, învăța sâmbătă și duminică de la specialiști, ce înseamnă o afacere, ce trebuie făcut pentru a demara una și cum se poate transforma o idee într-un bussines de succes.

Astăzi, la conferința finală s-au tras concluziile, iar planurile de afaceri rezultate în urma întâlnirii au fost prezentate unui juriu avizat.

„Am avut foarte multe persone care au participat intens alături de colegii de la ADR N-V  și mentorii invitați. Astăzi și-au prezentat ideile de afaceri, peste 10, ceea ce ne bucură foarte mult, am și selectat dintre toți, iar 3 le vom și premia. Astăzi am marcat un început bun pentru Valea Jiului în domeniul acesta al Start-up-urilor , să creăm un context în care cei care au idei de afaceri să poată să vină la ADTIVJ să își valideze ideea, să poată beneficia de sprijin consultanță, vis a vis de cum pot transforma o idee în afacere la mod concret” a spus Alexandru Kelemen, director ADTIVJ.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii