ÎNTÂLNIRE ADR VEST

ÎNTÂLNIRE ADR VEST

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a participat astăzi la întâlnirea conducerii Agenției pentru dezvoltare Regională Vest cu primarii din județul Hunedoara, desfășurată la Inspectoratul Școlar Județean.

 

Directorul ADR Vest, Sorin Maxim, le-a expus reprezentanților autorităților publice locale principalele obiective și prioritățile Programului Operațional Regional Vest pentru perioada 2021 – 2027.

Prefectul Călin Petru Marian a transmis participanților la întâlnire că, pentru dezvoltarea județului Hunedoara, elaborarea de proiecte și atragerea fondurilor europene constituie o șansă care nu trebuie pierdută.

De asemenea, a prezentat situația vaccinării în localitățile hunedorene și a solicitat primarilor să acorde în continuare atenție privind această acțiune, ca măsură foarte importantă de a trece în scurt timp peste criza sanitară.

Reprezentantul guvernului în județul Hunedoara a cerut implicarea în continuare a autorităților locale în desfășurarea recensământului agricol, în rezolvarea situației privind lipsa medicilor de familie în unele localități și în implementarea Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate (POAD).

Finalul întâlnirii organizată de Consiliul Județean Hunedoara a fost rezervat întrebărilor și răspunsurilor privind structura, alocările financiare și tipurile de intervenții propuse spre finanțare prin POR Vest 2021 – 2027.

BIROUL DE PRESĂ AL PREFECTURII HUNEDOARA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii