Instalarea subprefectului Marian

Instalarea subprefectului Marian

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Sâmbătă, 11 iunie, avut loc la Deva depunerea jurământului de către Petru Călin MARIAN, subprefect al județului Hunedoara.
La ceremonia de învestire, care s-a desfășurat în amfiteatrul Inspectoratului Școlar Județean, au participat ministrul afacerilor interne – Marcel VELA, prefectul județului Hunedoara – Vasilică POTECĂ, subprefectul județului – Dorel Ovidiu BRETEAN și conducerea Inspectoratului de Poliție Județean, a Inspectoratului de Jandarmi Județean și a Inspectoratului pentru Situații de Urgență.
La depunerea jurământului, organizată cu un număr restrâns de persoane, pentru respectarea măsurilor de protecţie, au mai fost prezenţi, primarul municipiului Deva, Florin Oancea, administratorul public al reşedinţei de judeţ, Adrian David, şi parlamentarii hunedoreni Carmen Hărău şi Lucian Heiuş.
La finalul ceremoniei, ministrul afacerilor interne, Marcel Vela a răspuns la întrebările jurnaliştilor din judeţul Hunedoara.

Subprefectul judeţului, Petru Călin MARIAN s-a născut în 27 septembrie 1971 în comuna Baia de Criș – județul Hunedoara,. A absolvit Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară – Cluj-Napoca și a urmat mai multe cursuri de specializare în domeniul agricol, economic și management și a fost, timp de doi ani, cadru universitar la USAMV- Cluj Napoca. Din 2016, până astăzi, în calitate de director executiv, a coordonat activitatea Direcției pentru Agricultură Județeană Hunedoara.
Biroul de presă al Prefecturii Hunedoara

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii