Inițiativa legislativă a Senatorului Cristian Resmeriță care reduce cu doi ani vârsta...

Inițiativa legislativă a Senatorului Cristian Resmeriță care reduce cu doi ani vârsta de pensionare pentru toți angajații din Valea Jiului, a primit raport favorabil de la comisia de muncă a camerei deputaților

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Inițiativa legislativă a senatorului Cristian Resmeriță, cu privire la scăderea vârstei standard de pensionare cu doi ani, pentru toți angajații din Valea Jiului a primit RAPORT FAVORABIL din partea Comisiei de muncă a Camerei Deputaților.

În urma unor amendamente depuse de parlamentarii PSD din județul Hunedoara, de aceleași facilități vor beneficia și locuitorii din localitățile: Baia de Cris, Ghelari, Baita, Hunedoara, Calan, Orastie, Deva, Certej, Teliuc, Brad.

Senator Cristian Resmeriță: Mă bucură foarte mult, faptul că am ajuns în acest punct. Raportul Favorabil al Comisiei pentru muncă din Camera Deputaților este un pas decisiv pentru această inițiativă legislativă a mea.

Sunt convins, că în plenul Camerei Deputaților voi reuși, să conving colegii din toate formaținile politice , să voteze această inițiativă legislativă a mea.

În momentul în care această inițiativă legislativă a mea, va fi promulgată, TOATE PERSOANELE CARE LUCREAZĂ ÎN VALEA JIULUI vor putea ieși la pensie cu doi ani mai devreme .

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii