Inedit! Ion Bârnea a creat manual, din zale şi lemn, trofeele...

Inedit! Ion Bârnea a creat manual, din zale şi lemn, trofeele ce vor fi înmânate la un concurs la Baru

Timp de citire: un minut

Sportivii de la „San Montan” se întrec şi anul acesta în a oferi surprize la evenimentul organizat la Baru, „Pedalează la Baru cu San Montan”, din data de 24 septembrie.

Astfel, trofeele oferite câştigătorilor vor fi 100% lucrate manual, minunatele lucrări, fiind executate cu migală şi fineţe de Ion Bârnea, atlet cu performanţe deosebite în cadrul acestei asociaţii. Concursul de la Baru se încadrează în ramurile sportive – Duatlon, MTB maraton, Ciclism – şi va fi un concurs de bicicletă pe traseu montan – de aproximativ 24 de km, cu 1000 m diferenţă de nivel pozitivă, urmat de un concurs de duatlon pe o zonă plată, trail, cu aproximativ 12 km alergare şi 18 km bicicletă.

„Acum câteva luni mă gândeam la un tip de trofeu inedit, altceva decât am făcut până acum, diferit de plachetele care au fost făcute la concursurile anterioare. Şi discutând cu unul dintre colegii de la San Montan, Gabi Stanciu, mai exact, mi-a trimis un model de genul spunându-mi, vezi daca te inspiră. L-am studiat şi apoi m-am gândit, cred ca-l pot face. Apoi am început să lucrez la el. Mi-a luat ceva timp pentru realizarea trofeelor respective. Trebuia calculat şi măsurată fiecare zală de lanţ pentru trofeul  e făcut din lanţ de bicicletă şi lemn”, a  declarat Ion Bârnea. Trofeele arată, într-adevăr, impecabil şi sunt unice în judeţ.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii