Îndemnul conducerii PPU făcute la Vulcan la lansarea candidaturii la funcția de...

Îndemnul conducerii PPU făcute la Vulcan la lansarea candidaturii la funcția de primar a Angelei Stoica: „Vedeți-i pe oameni după fapte!”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Candidatul PPU (social-liberal) Angela Stoica a avut, ieri, parte de vreme frumoasă cu ocazia lansării candidaturii domniei sale la funcția de primar al municipiului Vulcan. Dar nu numai vremea a fost de partea dumneaei.

I-au fost alături

colegii de partid din filiala vulcăneană a PPU, foarte mulți localnici și, important, mai marii acestei formațiuni politice. Vorbesc, în în funcție de față de Vulcan, dar și conform prezentării făcute de doamna consilier local Angela Stoica, de domnul Petru Mărginean, președintele organizației Hunedoara a PPU (social-liberal), și domnul avocat Daniel Ionașcu, mai marele pe țară al acestui partid. Partid care, într-o mare măsură, este continuator al celui umanist de la începutul anilor 2000, a cărui conducere județeană era asigurată, la vremea aceea, tot de către Petru Mărginean.

Manifestarea s-a

ținut în conformitate cu regulile impuse de starea de alertă. Participanții au purtat măști faciale, iar două domnișoare agent de la Poliția municipiului Vulcan au avut grijă ca distanțarea fizică să se păstreze, într-adevăr. Ca un partid care are, în centrul doctrinei social-liberale, omul, cu nevoile mai mari sau mai mici, dar și proiecte de dezvoltare durabilă a urbei, domnul Petru Mărginean a amintit că, în anii de început ai umanismului politic, Vulcanul a fost singura localitate care a avut primar și viceprimar membri ai partidului umanist.

El a accentuat că,

în momentul de față, doctrinele de stânga și de dreapta sunt perimate, pentru că, pur și simplu, acestea uită de om. Județul Hunedoara s-a depopulat, a ajuns la circa patru sute de mii de locuitori, iar de această stare nu este străin nici Vulcanul. De aceea, cea mai potrivită persoană care poate să ajungă pe funcția de primar este Angela Stoica, a marșat el. Aceasta, fiindcă dumneaei are în jur oameni potriviți care pot să ocupe locurile potrivite, iar singura alianță pe care o va face va fi aceea cu cetățenii. Președintelui organizației județene i-a urmat, la cuvânt, av. Daniel Ionașcu, președintele pe țară al PPU (social-liberal).

Dumnealui nu și-a

dezmințit profesia și a fost mai lung la vorbă. A vorbit ca și când ar fi pledat în fața unei instanțe judecătorești invizibile și, voalat, și-a atacat din plin adversarii politici. S-a caracterizat ca unul care crede în Dumnezeu și în valorile umane. A deplâns faptul că tinerii sunt nevoiți să plece care pe unde și că cetățenii sunt bătaia de joc a administrației publice locale. De aceea, s-a angajat el în fața mulțimii, la Vulcan va fi deschis un cabinet juridic („cadoul meu”, a fost precizarea) care va funcționa sub directa dumnealui îndrumare și care va oferi asistență juridică persoanelor abuzate de organele statului. „Vedeți-i pe oameni după fapte!”, i-a îndrumat el pe cei care-l ascultau, asta pentru că „PPU este partidul celor care fac fapte!”. Candidatul PPU (social-liberal) la funcția de primar Angela Stoica le-a mulțumit amândurora pentru susținere și a promis că nu-i va dezamăgi. Ea și-a exprimat speranța că, la alegerile locale din 27 septembrie, scorul înregistrat de partid va fi unul pe măsura încrederii care i se acordă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii