În zilele de 14, 15 și 16 mai, la Petroșani, în Sala...

În zilele de 14, 15 și 16 mai, la Petroșani, în Sala Polivalentă, va avea loc „Maratonul vaccinării”!

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

O acțiune de imunizare prin vaccinare contra COVID-19, de trei zile, va fi organizată la Petroșani în perioada 14-16 mai. Intitulată “Maratonul vaccinării”, acțiunea va avea loc în Sala Polivalentă din localitate și la ea sunt așteptați toți cei care doresc să se vaccineze, noutatea constând că nu au nevoie de o programare în acest sens.

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob-Ridzi, face și prin intermediul ziarului nostru un apel către cetățeni să participe la această acțiune de imunizare, dând totodată și alte câteva informații legate de acest subiect:

„Locația acestei acțiuni, organizată în parteneriat cu Primăria municipiului Petroșani de către Direcția de Sănătate Publică Hunedoara și Instituția Prefectului – Județul Hunedoara, va fi Sala Polivalentă, iar perioada aleasă va fi în intervalul 14-16 mai. Vaccinul folosit va fi Pfizer-BioNTech, iar la acest maraton al vaccinării, cum se intitulează sugestiv acțiunea, sunt așteptați toți cei care doresc să se imunizeze, fără a mai avea nevoie de o programare prealabilă pe platforma de vaccinare. Acum este un moment bun pentru ca foarte multă lume să se vaccineze la Petroșani, iar asta nu poate decât să aducă pentru comunitatea locală și a Văii Jiului o cale mai sigură de a scăpa mai repede de pericolul infectării cu acest virus ce a creat această pandemie de care dorim să scăpăm cu toții și să revenim la viața normală. Deci, cu încredere, haideți să vă vaccinați într-un număr cât mai mare!”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii