În week-end, / Începe Parângul Night Challenge

În week-end, / Începe Parângul Night Challenge

Timp de citire: 2 minute
Este oficial. 100 de concurenţi s-au înscris la Parângul Night Challenge, dar organizatorii spun că, sâmbătă, la faţa locului vor fi mult mai mulţi concurenţi. 
Sâmbătă, 18 februarie, pentru alergătorii din Vale va fi o zi specială. Va începe ediţia a IV-a a concursului Parângul Night Challenge. Organizatorul Avram Iancu a anunţat că oficial s-au înscris 100 de concurenţi la această competiţie devenită tradiţională.
„S-au înscris 100 de participanţi, dar din experienţa anilor trecuţi vă pot spune că vor mai fi care vor veni la faţa locului şi neanunţaţi”, a declarat Avram Iancu. Premiile, dintre cele mai atractive, vor fi cu siguranţă o motivaţie în plus pentru cei care vor participa, fondul de premiere fiind de 7.600 de lei. Nu vor lipsi deţinătorii recordului la zi: Viorel Palici şi Andrei Preda. Printre alte premii s-a pus un joc un premiu de 500 lei pentru cel mai bun timp al unui alergător stabilit în Valea Jiului şi un premiu de 200 lei pentru cel mai bun timp al unei alergătoare stabilite în Valea Jiului.
„Traseul este în întregime acoperit de zăpadă şi pot spune că este mult mai frumos decât anul trecut. Pe pârtia B stratul de zăpadă este chiar mai gros. Sunt ceva emoţii în privinţa porţiunii de pe golul alpin, în sensul că dacă se mai încălzeşte, este posibil să se topească pe alocuri, dar nu reprezintă o problemă. Traseul va fi luminat de nişte balize cu lumină intermitentă. Avem şi o cursă de 300 metri pentru copii, băieţi şi fete, -10 ani şi 10-14 ani. Startul copiilor va fi pe zi, la ora 17:00, tot de la începutul pârtiei B”, a mai afirmat Avram Iancu. Concursul din 18 februarie va avea două probe: alergare montană şi schi de tură. Concursul va avea la start sportive de top, printre ele şi Ingrid Mutter. Invitat special este Tibi Useriu, câştigătorul teribilului ultramaraton 6633 din nordul extrem al Canadei. Tibi păstrează ritualul de anul trecut şi, înainte de a pleca să-şi apere superba victorie, va face un antrenament oficial, la bustul gol.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii