În Valea Jiului, / Noi centre de vaccinare și la Lupeni și...

În Valea Jiului, / Noi centre de vaccinare și la Lupeni și la Petrila

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

• 30.240 de hunedoreni – înscriși la vaccin

 

Începând cu data de 1 martie 2021, în județul Hunedoara s-au deschis alte trei centre de vaccinare împotriva COVID-19.

 

Începând cu dimineața de luni din prima zi a lui Mărțișor, noile centre de vaccinare de la Lupeni și Petrila din Valea Jiului, precum și din Hațeg, și-au început activitatea. Această informație ne-a fost transmisă de către conducerea Direcției de Sănătate Publică Hunedoara.

În Lupeni centrul de vaccinare este amenajat în holul Palatului Cultural „Minerul” din centrul orașului și din apropiere de primărie.

În Petrila, centrul funcționează la parterul Casei de Cultură „Ladislau Schmidt” din Cartierul 8 Martie, iar în Hațeg în Sala de sport comunitară.

„Fiecare centru de vaccinare va avea alocat un flux de vaccinare de 60 de persoane pe zi, urmând să fie livrat vaccinul Pfizer – BioNTech”, mai specifică cei de la DSP Hunedoara.

Programarea pentru vaccinare la aceste centre a început în data de 27 februarie și aceasta se adresează persoanelor vulnerabile, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, etapa II-a, acestea fiind persoanele cu boli cronice cu vârste de peste 65 de ani și persoanele cu dizabilități.

Suntem înștiințați că de la deschiderea platformei de programare pentru vaccinare și până luni la prânz, pentru aceste trei centre noi deschise, au fost deja înregistrate 7.560 de programări, câte 2.520 de persoane pentru fiecare centru din cele trei.

DSP Hunedoara informează că numărul total al programărilor în platformă, pentru toate centrele de vaccinare din județ, este de 30.240 persoane.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii