În Valea Jiului / Cinci focare de COVID-19

În Valea Jiului / Cinci focare de COVID-19

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Ultima informare privind situația epidemiologică în județul Hunedoara, făcută pe 26 noiembrie de către cei de la Direcția de Sănătate Publică Hunedoara, ne arată că incidența în județ de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2 este de 3,92 la 1000 de locuitori.

 

După cum „Ziarul Văii Jiului” a anticipat, trăgând repetate serioase alarme, încet, dar sigur, toată săptămâna acest indice a tot crescut alarmant, ajungând acum aproape de 4/ la mie.

De la începutul pandemiei aveam joi, în județ, un număr total de 2.726 de persoane pozitive, un total de 394 de decese de la începutul pandemiei și un total de 531 de persoane internate.

Totalul persoanelor vindecate de la începutul pandemiei era, tot joi, de 5.629, iar în ultimele 14 zile exista până pe 26 noiembrie un număr de 9.901 de hunedoreni testați.

În legătură cu incidența sub 1,5 la mia de locuitori, după ultimele date de joi în județ existau un număr de 287 localități, iar în 159 localități incidența era mai mare de 3 la 1000 de locuitori. Alte 28 de localități hunedorene se situau între 1,5-3,00 ca nivel de incidență la mia de locuitori.

Situația focarelor din cele șase localități ale Văii Jiului: Lupeni – „Confezioni Andreea RO” SRL Lupeni – 43 de cazuri; EM Lupeni – 17 cazuri; Asociația Misionar-Umanitară „Glasul Penticostal” Lupeni – 63 cazuri; S.C. „TRW Automotive Safety Systems” SRL Lupeni – 15 cazuri;

Vulcan – EM Vulcan – 9 cazuri.

După cum se vede, Vale Jiului este afectată grav de COVID, Lupeniul cel mai mult, cu patru focare active.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii