În Straja, / Sportivii de la „Rupicapra” – hotărâți să cucerească în...

În Straja, / Sportivii de la „Rupicapra” – hotărâți să cucerească în 24 de ore 10.000 m + pe schiurile de tură

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Week-end-ul acesta în Stațiunea Straja-Lupeni va avea loc provocarea # 10 k Vertical!

 

De la salvamontistul șef al stațiunii, George Resiga, am aflat că împătimiții de schi, că băieții din cadrul Clubul Sporturilor Montane „Rupicapra” vor încerca să cucerească 10.000 m + în 24 de ore pe schiurile de tură. Ceea ce ar însemna un nou record, iar Straja și turiștii prezenți vor avea privilegiul să vadă această acțiune. Ceea ce e de-a dreptul onorant pentru o stațiune hunedoreană ce de la an la an devine tot mai căutată de toată lumea.

„Evenimentul va avea loc în Straja și va începe din câte știu vineri 5 martie la ora 9,00. Este un proiect ce se va realiza în 24 de ore și înseamnă parcurgerea a peste 10.000 de metri diferență de nivel, ceea ce va însemna un record, o performanță pe care ne-am bucura să fie realizată la Straja. Știu că sunt reglementări privind deplasarea pe timp de noapte, datorate pandemiei, astfel că în intervalul 23,00 – 5,00 băieții care vor schia, în număr de 8, vor lua pauză, urmând să-și reia activitatea dis-de-dimineață”

Cei șase competitori sunt: Hadnagy Peter, Alpar Gyorgy Katona, Mark-Nagy Janos, Szenasi Zoltan, Csongor Vagasi, Laurențiu Vezentan, Adi Cosma și Kovacs Zsolt. Toți sunt nume sonore în sporturile de anduranță. Alți patru voluntari îi vor ajuta pe sportivi cu tot ce au nevoie pe parcursul cursei.

„Băieții vor face tot posibilul să adune 10 k diferență pozitivă de nivel în decurs de 24 de ore! Noi le ținem pumnii”, ne-a mai spus George Resiga.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii