În Straja și Parâng, Prima zăpadă

În Straja și Parâng, Prima zăpadă

Timp de citire: un minut

Temperaturile din termometre au scăzut în weekend, iar la altitudini de 1800 m a fost cod galben de precipitații sub formă de ninsoare, dar și viscol.

Toate acestea au adus și un prim stat de zăpadă pe munții Văii Jiului. Instantaneele cu prima zăpadă de la munte s-au viralizat rapid în online.

Fotografii cu prima ninsoare din această iarnă din Parâng sau Straja au fost surprinse de cabanieri.

Temperaturile au scăzut foarte mult în weekend, iar în partea superioară, la altitudini de peste 1800 m, termometrele arătau, luni dimineață, minime de -6/-10 grade Celsius. De altfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică în toată zona montană din Valea Jiului a fost valabil un cod galben de precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, dar și intensificări ale vântului, pe alocuri chiar viscolite.

Pe rețele de socializare au fost postate deja primele imagini cu zăpada, iar fotografiile au adunat rapid sute de aprecieri, distribuiri și comentarii.

În perioada următoare în munte va mai ninge spun meteorologii. La altitudini mai mari de 1400 m, îndeosebi în nordul Carpaților Orientali și Occidentali, vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii