În Stațiunea Parâng / „Jocuri de cabană” – înjunghierea cu… furculiţa 

În Stațiunea Parâng / „Jocuri de cabană” – înjunghierea cu… furculiţa 

Timp de citire: un minut

Luni, 20 februarie, personalul medical din cadrul Spitalului de Urgență Petroșani a sesizat poliția, că la UPU a fost adus un tânăr din Ploiești, student, care prezenta o plagă serioasă în zona spatelui, dar și alte lovituri. Pentru medici era clar că poliția trebuie să intervină pe fir, deoarece cazul nu era unul normal. Se pare că altercația a avut loc în noaptea de duminică spre luni la o cabană din Stațiunea Parâng.

„În data de 20 februarie 2023, în jurul orei 11,20, Poliția municipiului Petroșani a fost sesizată de personalul medical al Spitalul de Urgență din localitate cu privire la faptul că, la unitatea de primiri-urgențe a fost adus un tânăr care prezenta o plagă în zona spatelui.
Din primele verificări și din declarația verbală a persoanei vătămate, în vârstă de 19 ani, din Ploieşti, poliţiştii au stabilit faptul că între aceasta și un alt tânăr, în vârstă de 20 de ani din Bucureşti, ar fi avut loc o altercație în noaptea de 15/16  februarie 2023, într-o cameră a unei unităţi de cazare din Masivul Parâng, ocazie cu care tânărul de 19 ani ar fi fost lovit/ înțepat cu un corp ascuţit (posibil o furculiţă) în zona spatelui. Tânărul de 19 ani a rămas internat la Spitalul de Urgență Petroșani, iar poliţiştii au întocmit, în acest caz, un dosar penal sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe, cercetările urmând a stabili cu exactitate circumstannțele producerii faptei”, ne informează comunicatul IJP Hunedoara.
Corneliu BRAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii