În relația cu presa și publicul, / ​​​​​​​Schimbare de ștafetă la jandarmerie

În relația cu presa și publicul, / ​​​​​​​Schimbare de ștafetă la jandarmerie

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

 

Începând cu data de 1 martie 2021, la nivelul Inspectoratul de Jandarmi Județean Hunedoara, ofițer specialist la Compartimentul „Informare Relații Publice și cu Publicul” este sublocotenent Cornel Herban.

 

Tânărul ofițer este angajat al I.J.J. Hunedoara din anul 2018, desfășurându-și activitatea în structurile operative. Ca urmare a promovării examenului de trecere a maiștrilor militari/subofițerilor în corpul ofițerilor, susținut în acest an, ocupă de-acum funcția de „ofițer de relații publice și cu publicul”.

La nivel de formare profesională, sublocotenent Cornel Herban este absolvent al Facultății de Științe Politice Administrative și ale Comunicării specializarea „Comunicare și Relații Publice” din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. De asemenea, este absolvent al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni – promoția 2017.

Jandarmul este de origine hunedorean, este căsătorit și are un copil.

Conducerea Inspectoratului Județean de Jandarmi Hunedoara îi dorește pe această cale „mult succes în activitate” și îl asigură de „tot suportul si sprijinul necesar în îndeplinirea atribuțiilor ce îi revin”.

Multă baftă și mult spor și din partea ZVJ!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii