În premieră, la Deva / Curs postuniversitar de calificare – Manager de...

În premieră, la Deva / Curs postuniversitar de calificare – Manager de Destinație Turistică

Timp de citire: un minut

Organizația Patronală din Turism Deva – Hunedoara anunță organizarea, pentru prima data în România, a cursului postuniversitar de calificare pentru Manager de Destinație Turistică. Organizațiile de Management al Destinației (OMD) sunt obligate prin lege să aibă în organigrama un manager de destinație turistică. Aceasta ocupatie a fost recent introdusă în COR, iar cursurile de calificare pot fi organizate doar de către universități. ASE București este prima universitate acreditată în acest sens.

 

Facultatea Business și Turism – ASE București, prin Centrul teritorial Deva, lansează înscrierea pentru cursul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă MANAGER DESTINAȚIE TURISTICĂ, curs de 180 de ore, acreditat ANC pentru calificarea ”Manager destinație”. Total credite: 23.

Solicitantul va prezenta un dosar pe care se vor înscrie datele de identificare, inclusiv adresa de e-mail și numărul de telefon, cu următoarele acte:

a) fișa tip de înscriere; b) diploma de licență ori documentul echivalent acesteia și foaia matricolă (suplimentul la diplomă) sau documentul echivalent acesteia, copii conform cu originalul; c) copia certificatului de naștere, certificată conform cu originalul; d) copia buletinului/cărții de identitate; e) adeverința medicală eliberată de medicul de familie sau de o altă unitate autorizată, care să ateste că este apt pentru a urma programul la care solicită înscrierea; f) chitanța care atestă plata taxei de înscriere de 125 lei;

Dosarele de înscriere se pot trimite si pe mail (la secretariatul Centrului teritorial Deva): mirela.luchian@ase.ro. Termen de înscriere: 05.02.2023. Taxa de școlarizare, de 3.000 lei, se va plăti in doua tranșe, după începerea cursului (termenele vor fi stabilite ulterior). Cursul se va desfășura în sistem hibrid: orele de teorie online, seminariile și practica la sediul ASE – Centrul teritorial Deva

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii