În Parcul Dendrologic Simeria, ”Arta însuflețește natura” pentru a cincea oară

În Parcul Dendrologic Simeria, ”Arta însuflețește natura” pentru a cincea oară

Timp de citire: un minut

Duminică 20 august, de la ora 17, în Parcul Dendrologic Simeria are loc vernisajul expoziției ”Arta însuflețește natura”, ediția a V-a. Expoziția va fi deschisă zilnic între orele 10 și 18, până în data de 31 august. Expun fotografii: Traian Uries, Ioana Draghiciu și Horia Tranc. Prezintă Gabriel Petric.

”Acum câteva luni, prin iarna anului 2016, am fost invitat de cei din conducerea Parcului Dendrologic Simeria la o întâlnire cu mai mulți prieteni pentru a ne prezenta proiectul la care s-au gândit. Noi, cei prezenți acolo, trebuia doar să-i ajutăm să realizeze acest proiect. Cei care lucrează la Parcul Dendrologic Simeria sunt oamenii care au ținut în viață acest loc și au avut grijă de tot ce este aici.
Arta Însuflețește Natura este un nume care s-a născut în 2013 și sub care s-au desfășurat câteva evenimente în Parcul Dendrologic Simeria.  De ce Arta Însuflețește Natura? Pentru că natura poate învia prin artă și arta trăiește în și prin natură. Zilnic, în acest loc, sunt mii de concerte pe care le auzi printre frunze, indiferent de vremea de afară. E o artă pe care noi, oamenii, nu reușim nici măcar să o imităm.
În  2017, din aprilie până în septembrie, au fost programate șase expoziții de fotografie, care vor reuni viziunile a optsprezece fotografi. Aici puteți vedea locurile pe care deja le-ați văzut vizitând acest parc, dar într-o lumină diferită, prin alți ochi, prin ochii fiecărui fotograf care va expune. Pentru ca viziunile să fie cât mai multe, la fiecare expoziție expun trei fotografi, fiecare câte șase fotografii.
Toți suntem diferiți și fiecare vedem altfel lumea. Așadar, vă invit pe toți să vedeți povestea acestui loc prin ochii celor care expun și să vă plimbați în natură. Pentru ca parcul să ne poată primi de fiecare dată, vă rog să plătiți biletul de intrare(4 lei pentru adulți și 2 lei pentru copii/pensionari/elevi/ studenți)”, transmite
Ovidiu Manoilescu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii