În Parâng / S-a schiat

În Parâng / S-a schiat

Timp de citire: un minut
Domeniul Schiabil Parâng se vede din ce în ce mai bine.
Investiţiile în utilajele necesare amenajării pârtiilor şi-au încălzit motoarele zilele acestea. Imediat cum a început să ningă au şi nivelat drumul şi pârtiile în staţiune. Iar schiorii, câţiva la număr, au făcut câteva ture. Eficienţa utilajelor este incontestabilă. Dacă va ninge din plin iarna aceasta, pârtiile vor avea o amenajare exemplară.
Deşi sezonul de schi este departe, pentru că temperaturile sunt în creştere şi abia după 15 decembrie intrăm în sezon, se poate schia în Parâng. Administratorii şi muncitorii domeniului schiabil au bătut pârtiile A şi pe cea de sub telescaun, încercând să compacteze zăpada pentru a oferi siguranţă schiorilor.
La munte se poate urca în continuare doar cu telescaunul vechi, între orele 9:00 – 15:30 (ultima urcare). Miercuri este revizie. Pe celelalte pârtii stratul de zăpadă este încă insuficient. Administratorii domeniului schiabil atrag atenţia celor care urcă în Parâng că muntele îi aşteaptă cu zăpadă, pentru bulgăreală, săniuş, dar schiatul în adevăratul sens al cuvântului nu este posibil.
Nu este posibilă nici urcarea sau coborârea de la munte cu automobilul, chiar dacă este bine echipat, din cauza faptului că zăpada este moale şi se transformă repede în capcană, în lipsa unui drum ce ar putea fi folosit.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii