În mijlocul oamenilor, / PSD Lupeni a dat startul campaniei electorale

În mijlocul oamenilor, / PSD Lupeni a dat startul campaniei electorale

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Ziua de miercuri, 29 iulie, a fost ziua în care primarul Lupeniului, Lucian Resmeriță, a dat startul acțiunilor de precampanie electorală în municipiul de la poalele Munților Vâlcan. Lucian Resmeriță va candida în septembrie din partea Organizației PSD Lupeni pentru obținerea unui nou mandat de primar.

Pesediștii – bine primiți de lupeneni

Miercuri după-amiază și seara actualul primar s-a aflat în mijlocul cetățenilor din municipiul Lupeni, fiind însoțit de o serie de colegi, membri ai organizației PSD Lupeni.

„Mă simt foarte bine în mijlocul oamenilor. Atât eu, cât și colegii mei suntem foarte bine primiți de către cetățenii municipiului Lupeni. Ceea ce mă bucură foarte mult. Împreună putem să facem foarte multe lucruri bune pentru municipiul nostru!”, a declarat Lucian Resmeriță.

Chestiunea cu mersul printre cetățeni nu e o noutate la Lupeni. Atât primarul Lucian Resmeriță, cât și fratele său, senatorul Cristian Resmeriță, președintele organizației social-democraților lupeneni, sunt văzuți aproape zilnic pe străzile municipiului, urmărind anumite lucrări edilitare sau stând de vorbă cu cetățenii. Este modul de lucru preluat de cei doi frați politicieni de la tatăl lor, Cornel Resmeriță. Poate fi un bun exemplu de urmat și de alți primari. Nu de altceva, dar la Lupeni chiar se vede treaba asta, în sensul că în ultimii ani s-au rezolvat foarte multe probleme ale cetățenilor, iar orașul a crescut în ceea ce înseamnă infrastructură, dar și pe linie de estetică și confort.

Peste 800 de semnături de susținere a candidaților PSD Lupeni în 24 de ore

Trebuie spus că startul precampaniei coincide și cu startul strângerii de semnături pentru candidatul la funcția de primar al social-democraților lupeneni. Conducerea Organizației PSD Lupeni ne-a dezvăluit joi că în primele 24 de ore, de când s-a dat startul acestei campanii de strângere de semnături, deja au semnat peste 800 de cetățeni, semnături de susținere pentru primarul Lucian Resmeriță precum și pentru lista de consilieri PSD.

Întrebat cum vede acest proces de strângere de semnături, în condițiile în care la Lupeni se semnează masiv de către cetățeni pentru candidații PSD Lupeni, primarul Lucian Resmeriță n-a avut decât cuvinte de mulțumire față de acest gest al celor din comunitatea locală: „Mulțumesc cetățenilor municipiului Lupeni care semnează pentru a-l susține pe primarul Resmeriță Lucian și lista de consilieri ai PSD. Acest lucru dovedește încă o dată că cetățenii au încredere în echipa PSD Lupeni și, totodată, în actualul lor primar”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii