În Lupeni / Membrii ALDE s-au convins de valorile social-democrației

În Lupeni / Membrii ALDE s-au convins de valorile social-democrației

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

În cursul după-amiezii și serii zilei de vineri, 24 iulie, o veste a făcut înconjurul Lupeniului și a Văii Jiului aceea că președintele organizației ALDE Lupeni, Sorin Corpadi, și 90% dintre membrii organizației s-au alăturat echipei primarului Lucian Resmeriță și au trecut la PSD Lupeni.

Știrea a fost confirmată la puțină vreme chiar de primarul Lupeniului, Lucian Resmeriță: „Mă bucură faptul că atât președintele ALDE Lupeni, domnul Sorin Corpadi, cât și 90% din organizație au decis să se alăture proiectului meu de modernizare a municipiului Lupeni. El și colegii lui devin din acest moment membrii în marea familie PSD Lupeni.

Îmi doresc, ca toți oamenii de bine ai municipiului Lupeni să vină alături de noi, pentru că doar împreună putem dezvolta municipiul Lupeni”.

Alături de primarul municipiului a ieșit ulterior la rampă cu o declarație și Sorin Corpadi, fostul președinte al ALDE Lupeni, care a confirmat informațiile ce circulau prin oraș, dar și motivațiile care au stat la baza acestei decizii:

„Am luat decizia astăzi de a mă alătura echipei conduse de domnul primar Lucian Resmeriță, pentru că municipiul Lupeni s-a transformat văzând cu ochii în ultima perioadă de timp. Am considerat că este normal să mă alătur Proiectului de Dezvoltare a municipiului Lupeni al domnului primar Lucian Resmeriță. Dorim, atât eu, cât și marea majoritate a membrilor ALDE Lupeni, care s-au alăturat mie și organizației PSD Lupeni, să dăm o mână de ajutor în acest sens.

Mulțumesc foarte mult membrilor PSD Lupeni, care ne-au primit cu brațele deschise!”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii