În locul „defunctului” imobil D1 de pe Tineretului, / Primăria Lupeni va...

În locul „defunctului” imobil D1 de pe Tineretului, / Primăria Lupeni va construi un bloc social cu 48 de locuințe

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

• Investiție de peste 9 milioane lei va fi derulată cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării și de la bugetul local

 

O primă declarație acordată ziarului nostru de către primarul Lucian Resmeriță în 2021 avea ca și subiect construirea unui bloc social în Lupeni.

 

Zilele trecute ceea ce ne spunea edilul șef lupenean s-a concretizat prin semnarea unui contract de finanțare în valoare de 9.039.212,64 lei cu TVA în vederea construirii unui bloc social ce va cuprinde 48 de locuințe, cu două și o cameră.

Investiția se va derula cu fonduri alocate de Ministerul Dezvoltării, cu o contribuție de la bugetul local de peste 1,7 milioane de lei, imobilul urmând să fie ridicat pe strada Tineretului din localitate.

„Proiectul a fost aprobat de consilierii locali în ianuarie, fiind aprobat studiul de fezabilitate și indicatorii tehnici-economici, inclusiv valoarea totală estimată de 9.039.212, 64 lei inclusiv TVA. După cum v-am mai spus, noi am decis demolarea blocului D1 de pe strada Tineretului, deoarece acel imobil nu mai prezenta siguranță, iar în locul acestuia vom veni cu această clădire nouă, modernă, care va asigura acoperișul deasupra capului pentru 48 de familii cu probleme sociale. Ne bucurăm că și în acest an putem veni acum cu o nouă investiție importantă în municipiul nostru, pe lângă celelalte aflate în derulare sau care vor veni până la finele lui 2021, după cum vedeți atragem în continuare fonduri pentru dezvoltarea Lupeniului!”, ne-a declarat luni, 14 iunie, primarul Lucian Resmeriță.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii