În curând, la Petroșani: Punct de lucru al Serviciului pentru Permise și...

În curând, la Petroșani: Punct de lucru al Serviciului pentru Permise și Înmatriculări Auto Hunedoara

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

de Corneliu BRAN
Vești bune pentru locuitorii Văii Jiului în ceea ce privește permisele și înmatriculările auto, după ce ani și ani de zile foarte mulți cetățeni au cerut ca și în zona noastră să existe un punct de lucru, astfel încât să nu mai fie necesară străbaterea distanței până la Deva și înapoi pentru o chestiune ce s-ar putea rezolva foarte simplu și la noi.

Prezent la Deva, ministrul de Interne Marcel Velea a declarat: „O să procedăm și la o descentralizare a serviciilor de obținere a permiselor de conducere și de înmatriculare ale vehiculelor, în sensul că acolo unde există distanțe mari între reședința de județ și cetățenii dintr-un județ care are o întindere foarte mare – vă dau un exemplu, Hunedoara – am decis să facem un proiect care apropie acest Serviciu de cetățeni. Sediul județean de la Deva să poată avea un punct de lucru și la Petroșani. La fel și în alte județe care au această problemă de distanță…”.
Și primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob-Ridzi, a reacționat la declarația ministrului: „Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că la Petroșani va funcționa un punct de lucru al Serviciului pentru Permise și Înmatriculări Auto Hunedoara. Este o normalizare a serviciilor care trebuie să fie în slujba cetățeanului, așa cum s-a întâmplat și în cazul biroului Casei de Asigurări de Sănătate, a Casei de Pensii, sau a Biroului Pașapoarte. Sunt pași concreți către descentralizarea serviciilor și apropierea acestora de oameni. Aceste demersuri nu se vor opri aici și voi face tot ce îmi stă în putere ca oamenii să aibă parte de cele mai bune condiții și să fie scutiți de drumuri costisitoare pentru rezolvarea unor probleme birocratice”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii