În curând, la Lupeni / Pe ecranul Cinematografului „Cultural” vor rula, din...

În curând, la Lupeni / Pe ecranul Cinematografului „Cultural” vor rula, din nou, filme

Timp de citire: un minut

După lucrările de reabilitare în valoare de aproape 7 milioane lei, ce au durat mai bine de doi ani, Cinematograful „Cultural” din Lupeni este la un singur pas de a fi deschis. Joia trecută a avut loc recepția lucrărilor, iar de-acum înainte mai există doar mici obstacole birocratice, practic niște avize, până la deschiderea oficială a acestui cinematograf din vestul Văii Jiului.

 

Probabil că „luna cadourilor”, decembrie, va aduce un cadou frumos lupenenilor, autoritățile locale și marele susținător al acestui proiect, primarul Lucian Resmeriță, dorind probabil să facă o plăcută surpriză tinerilor și cinefililor de toate vârstele din localitate acum, pe final de an, decembrie fiind nu doar o lună a sărbătorilor de iarnă, a Crăciunului nostru drag, ci și o lună a speranței și bucuriei. Dar toate la timpul lor și vă vom ține la curent în continuare pe acest subiect, așa cum am făcut-o, periodic, vreme de vreo trei ani încoace, încă de la „coacerea” acestui important proiect cultural.

„Astăzi a avut loc recepția finală a lucrărilor de reabilitare a Cinematografului CULTURAL din municipiul Lupeni. După 2 ani de muncă s-au finalizat lucrările la acest obiectiv important pentru localitarea noastră. Proiectul are o valoare totală de aproximativ 7 milioane lei și a fost finanțat de Compania Naţională de Investiţii. Urmează o nouă etapă, cea a obtinerii avizelor necesare pentru punerea în funcțiune. Felicităm pe toti cei care au contribuit la realizarea acestei investiții: Compania Națională de Investiții, constructorul, proiectantul și echipa de proiecte din cadrul Primăriei municipiului Lupeni! Continuăm dezvoltarea Lupeniului! Doamne Ajută!”, a transmis primarul Lucian Resmeriță.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii