În comisia juridică şi de disciplină şi în cea de învăţământ ale...

În comisia juridică şi de disciplină şi în cea de învăţământ ale Consiliului Local al municipiului Vulcan / A intervenit o modificare

Timp de citire: un minut
Comisiile respective sunt două din cele cinci de specialitate care, prin HCL nr. 72/2016, au fost organizate în consiliul local vulcănean. Potrivit art. 54, alin. (2) din Legea administraţiei publice locale nr.215/2001, republicată, cu completările de rigoare, aceste comisii funcţionează în principalele domenii de activitate şi sunt formate din consilieri locali.
Modificarea
intervenită la Comisia de specialitate „Juridică şi de disciplină” şi la cea  de „Învăţământ, sănătate şi familie, muncă şi protecţie socială, protecţie copii”, este ca urmare a demisiei domnului Bădău Adrian Bogdan. A rămas câte un loc vacant în fiecare comisie, care trebuia completat. Operaţiunea s-a făcut la şedinţa de consiliu local din 19 ianuarie, când, în locul celui plecat, a fost numit consilierul PSD Feszner Ştefan Florin. Astfel, domnia sa a devenit membru cu puteri depline în două dintre cele mai importante comisii de specialitate.
Alături de
domnul Feszner Ştefan Florin, la „Juridică” îi mai regăsim pe domnii George Bălţatu, Barbu Pompiliu, Mihai Costel şi Mârza Radu Florin. La „Învăţământ”, îi stau alături doamnele Dorina Băncilă, Stoica Angela, Szsak Cristina Ştefania şi domnul Andraş Emil Sergiu. Tuturor celor trecuţi în revistă le urez spor la treabă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii