În campionatul junioarelor II / Handbalistele lui Brânzău – fără greşeală

În campionatul junioarelor II / Handbalistele lui Brânzău – fără greşeală

Timp de citire: un minut
CSŞ Petroşani, junioare II, antrenată de Daniel Brânzău are, până în acest moment, un sezon fără greşeală, dominând seria G a campionatului naţional de juni­oare II la handbal feminin. 
Campionatul naţional feminin de handbal pentru junioare II are un regulament ceva mai complicat. Astfel, Federaţia Română de Handbal a introdus, pe lângă sezonul regulat, care se joacă tur-retur în fiecare serie, şi două turnee de sală, în care fiecare echipă se va mai întâlni încă o dată cu adversarele din seria sa.
Seria G este dominată de echipa Clubului Sportiv Şcolar Petroşani, care a obţinut victorii în toate cele 10 partide jucate până acum. Trupa antrenată de Daniel Brânzău a câştigat şase meciuri în sezonul regulat şi alte patru la primul turneu de sală, disputat la Filiaşi. Acolo, CSŞ Petroşani a învins pe Unirea Sânnicolau Mare (28-23), CSŞ Sibiu (46-9), Victoria Nădlac (32-15) şi LPS Sebeş (27-20).
În acest an se va mai juca al doilea turneu de sală, între 16 şi 18 decembrie, locaţia urmând să fie stabilită de Federaţia Română de Handbal. La acest turneu, CSŞ Petroşani va mai juca cu LPS Banatul Timişoara şi CSŞ Drobeta Turnu Severin. Returul sezonului regulat va începe în 12 februarie 2017.
La junioare III, CSŞ Petroşani ocupă locul secund în seria F, la finalul turului sezonului regulat, după echipa HC FEFS Craiova. Între 25 şi 27 noiembrie va avea loc primul turneu de sală iar în 9 şi 10 decembrie se va disputa al doilea turneu de sală. Returul sezonului regulat va începe în 18 februarie 2017.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii