În atenția lui Mircea Moloț, președinte ALDE Hunedoara: Mihai Barbu, consilier local ALDE,...

În atenția lui Mircea Moloț, președinte ALDE Hunedoara: Mihai Barbu, consilier local ALDE, minte, nu știe sau are amnezie?

DISTRIBUIȚI

Se laudă singur Mihai Barbu (consilier ALDE): „(…) am votat, pe bună dreptate, împotriva vânzării unui teren de 7800 mp, situat în buricul târgului, cu doar 2 (doi) euro/ mp”. 

De fapt, îi spune „Stan” (care e mai atent la ședințele consiliului decât Mișu) că la ședința Consiliului Local Petroșani la care Barbu zice că a fost așa de erou nu s-a votat împotriva vânzării, ci s-a votat amânarea vânzării. E vorba de celebrul proiect referitor la aprobarea vânzării prin licitaţie publică a terenului în suprafaţă de 7900 mp situat în str. George Enescu, f.n., notat în CF 65654 Petroşani, nr. cadastral 65654.
Locul cu pricina, despre care Mihai Barbu susține cu tărie de patriot local că e „situat în buricul târgului”, nu e situat nici măcar în buricul coloniei, d-apoi al târgului Petroșaniului! E simplu ca să ajungi la această suprafață de teren. Treci bariera. O iei nu către Belle Epoque, ci la dreapta, pe str. Cuza Vodă (unde se află sediul Apa Serv). La capătul străzii se întinde maidanul atât de viu disputat. Însă, vă avertizăm, urmează mirosuri pestilențiale. Ca să poți să reziști pe picioare, trebuie să fii tare la plămâni. De ce? Locul, camuflat de un lan mare de buruieni, pute îngrozitor a hoit.
La acest loc urât mirositor, dorit de un investitor, mai poți ajunge și dacă o iei pe strada George Enescu (cea din spatele gării). După ce treci de o casă nouță și de o hală uzinală a unei firme de succes din Petroșani o cârmești la stânga și ajungi pe str. Oltului. De aici faci iar stânga, pe o străduță dintre două case frumoase, și dai iar cu nasul în genocidul de aer al celor 7900 metri pătrați… cu minciuni apărați. Adică, după mintea aldistului, un teren încadrat în zona a IV-a de impozitare se află în buricul târgului…
Păi, domnule consilier ALDE Mihai Barbu, de ce minți electoratul că acest spațiu situat la marginea coloniei este „în buricul târgului”? Nu știi? Ai amnezie? Cel mai bun răspuns ar fi ca, la 70 de ani pe care îi ai, să dai dovadă de bune maniere și să fii un exemplu în societate. Să-ți ceri iertare „Ziarului Văii Jiului”. Care numai bine ți-a făcut. Ție și familiei tale… Vom reveni. (Stan FLOCEA)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii