În anul 2016 / Care au fost fondurile alocate de Primăria Petroşani...

În anul 2016 / Care au fost fondurile alocate de Primăria Petroşani pentru Culte şi Sport?

Timp de citire: 2 minute
Primăria Petroşani a organizat anul trecut o sesiune de selecţie de proiecte în conformitate cu prevederile Legii nr. 350 din 02.12.2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice pe două secţiuni, culte religioase şi cluburi sportive. 
Secţiunea „culte”
Astfel, Parohia Ortodoxă Română Petroşani II, Biserica „Sfânta Treime” Petroşani, proiect „Tinerii şi biserica de Rusalii”, a primit pentru executare pardoseli din marmură 40.000 lei; Parohia Ortodoxă Română Livezeni II, Biserica „Sf. Împ. Constantin şi Elena” Petroşani, a primit pentru vopsirea exterioară a bisericii 18.000 lei; Parohia Romano-catolică „Sfânta Varvara” a primit pentru proiectul „Continuitatea tradiţiilor pentru tinerii catolici din Petroşani”, schimbarea podelelor mucegăite şi deteriorate şi montarea de pardoseli din gresie ceramică o finanţare de 14.800 lei; Parohia Reformată Petroşani a primit pentru izolarea termică a tavanului şi zugrăveli interioare 9.000 lei; Biserica Creştină după Evanghelie Petroşani a primit pentru realizarea hidroizolaţiei exterioară cu brâu protector din gresie şi zugrăveală exterioară 5.000 lei; Biserica Română Unită cu Roma Greco-catolică Petroşani a primit pentru reparaţii pardoseli o finanţare de 7.253 lei; Biserica Creştină Baptistă „Golgota” a primit pentru renovarea grupurilor sanitare, reamenajare sală „mama şi copilul” şi înlocuire pupitru şi masă suma de 22.500 lei; Parohia Ortodoxă Română Livezeni I, Biserica „Sfânta Mare Muceniţă Varvara” Petroşani, a primit pentru edificarea capelei situată sub altarul de vară o finanţare de 38.000 lei; Biserica Penticostală „Filadelfia” Petroşani a primit pentru reabilitarea clădirii de cult suma de 27.000 lei; Biserica Evanghelică C.A. Petroşani a primit pentru reparaţii în vederea eliminării ciupercii care afectează peretele şi plafonul sanctuarului bisericii suma de 6.300 lei; Biserica Adventistă de ziua a şaptea Petroşani a primit pentru anveloparea clădirii bisericii şi zugrăvirea exterioară suma de 11.700 lei.
Secţiunea „servicii sportive”
A.C.S. Universitatea Petroşani a primit pentru susţinerea calendarului competiţional – combustibil transport campionat şi turnee, indemnizaţie efort sportivi, taxe campionat, barem competiţii, asistenţă medicală şi masă servită suma de 10.500 lei; Club Sportiv „Pantera Neagră” Petroşani a primit pentru obiectivele din calendarul competiţional – cazare şi masă pentru „Cupa Europei” şi cazare şi transport pentru „Cupa României” suma de 7.741,60 lei; A.C.S. Şcoala de Fotbal Jiul Petroşani a primit pentru calendarul competiţional – echipament de joc, echipament portari, mingi fotbal şi plase porţi suma de 10.500 lei; Clubul sportiv „Ştiinţa” din Petroşani a primit pentru calendarul competiţional alocaţie de masă suma de 10.500 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii