În al doisprezecelea ceas, se fac demersuri pentru reintrarea în activitate a...

În al doisprezecelea ceas, se fac demersuri pentru reintrarea în activitate a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Serviciul județean pentru ocrotirea animalelor fără stăpân”

DISTRIBUIȚI

Prefectul județului Hunedoara, Vasilică Potecă vrea să demonstreze cu orice preț că se poate rezolva și problema câinilor vagabonzi. Ca să fim sinceri, această problemă nu este una sisifică, este una de rutină, și nu ar fi trebuit lăsată baltă la prima intervenție a Curții de Conturi care a scos la iveală unele nereguli. Din ignoranță, ori poate chiar premeditat, pentru a scăpa de unele cheltuieli, Consiliul Județean Hunedoara a abandonat ideea de a salva Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Serviciul județean pentru ocrotirea animalelor fără stăpân” – Hunedoara, și s-a lepădat de această responsabilitate.

După ce un om a fost aproape mâncat de viu la Preparația Coroiești, iată că încep să se miște lucrurile la nivel județean, dar nu din partea Consiliului Județean Hunedoara, care încă se face că plouă.

La inițiativa Prefectului județului Hunedoara, Vasilică Potecă, miercuri, 19 februarie, a avut loc o nouă întâlnire a conducerii A.D.I. cu reprezentanții autorităților locale care intenționează reînscrierea în asociație. Iteresul autorităților locale a fost evident din numărul mare de participanți la această întâlnire.

Discuțiile s-au axat în principal pe situația juridică și economică actuală a asociației dar și pe prevederile noului statut.

Cei prezenți au stabilit ca următoarea întâlnire a conducerii A.D.I. cu primarii sau cu reprezentații primăriilor, să aibă loc luni, la Primăria Deva. Atunci vor putea fi luate unele decizii statutare care vor grăbi procesul de reintrare în activitate a asociației.

Numărul mare de câini fără stăpân, aflați pe străzile din localitățile hunedorene, a devenit o problemă importantă care îngrijorează atât populația cât și autoritățile județului Hunedoara.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii