În această dimineață, un bărbat a fost accidentat de un tren Regio

În această dimineață, un bărbat a fost accidentat de un tren Regio

Timp de citire: un minut

Astăzi, 23 februarie, în jurul orei 08:00, poliţiştii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Hunedoara au fost sesizați cu privire la faptul că, între Stația C.F. Vața și halta de călători C.F.R. Ociu, o persoană a fost surprinsă în gabaritul liniilor de cale ferată, de trenul de călători Regio care circula pe relația Brad – Gurahonț. Bărbatul are  89 de ani, și este din comuna Vața de Jos.

În urma accidentului feroviar bărbatului i-a fost secționat piciorul stâng, în zona gambei, fiind  transportat la U.P.U. Brad, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Mecanicul trenului, un bărbat de 56 de ani, din judeţul Timiș, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii  T.F. Brad au întocmit dosar penal pentru săvârșirea  infracțiunii de  vătămare corporală din culpă.

Trenul implicat în eveniment și-a continuat parcursul, cu o întârziere de 68 de minute față de graficul orar normal de circulație.

Notă: facem precizarea că, în toate cazurile prezentate, persoanele ce fac obiectul cercetării penale beneficiază de prezumţia de nevinovăţie, potrivit legii.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii