Ieri, dacă nu astăzi, la Timişoara / Este aşteptată venirea pe lume...

Ieri, dacă nu astăzi, la Timişoara / Este aşteptată venirea pe lume a celui care-l va moşteni pe Gheorghe Ile

Timp de citire: un minut
Omul nu ia nimic
cu el când părăseşte lumea aceasta, ţine să ne amintească preotul ori de câte ori glăsuieşte lângă lumânarea care arde la căpătâiul celui dus din astă lume. Şi bogatul, şi săracul se duc la fel. Omul pleacă doar cu ce-i pe el şi fără să ia ceva din ce-a agonisit pe acest pământ. Dar te duci cu inima împăcată când ştii că, bogat fiind, tot ce ai agonisit îi rămâne cuiva drag ţie. Şi, din punctul acesta de vedere, primarul Gheorghe Ile este liniştit.
După ce fiul său
Alexandru i-a dăruit două nepoţele – Sofia de cinci ani şi Tiana de patru ani -, nora Raluca este pe cale să aducă pe lume un băieţel. Naşterea, am aflat de la Benone Ianc, cuscrul lui Ile, era aşteptată în cursul zilei de joi la o clinică din Timişoara. Ieri, la ora la care scriam, aproape de două după-amiaza, nu ştiam dacă fericitul eveniment a avut deja loc. Dacă nu, atunci e de aşteptat ca micuţul să vină pe lume în cursul zilei de astăzi.
Cel care va duce mai departe
numele de familie Ile va purta un prenume românesc sută la sută. I se va zice Ion. Iar alegerea pare-se că a fost făcută de surioara lui mai mare. Cu toate că Dumnezeu l-a binecuvântat şi cu un nepot, Ile nu l-a ajuns pe cuscrul său Benone Ianc. Acesta se laudă că le are, pe lângă micuţul aşteptat să apară, ca nepoate, şi pe cele două fete ale ginerelui Şoni, dar şi pe David, nepotul pe care i l-a dăruit fiul său Gusti. Aşadar, patru la număr. „Dar nu contează asta, zice Benone, să-i ţină Dumnezeu pe toţi, să fie sănătoşi şi noi să ne bucurăm de ei!”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii