Ieftineala ajunge și la Vulcan

Ieftineala ajunge și la Vulcan

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Aprobarea unui proiect de hotărâre în ședința ordinară din aprilie a Consiliului Local Vulcan a făcut posibil să fie făcut primul pas înspre stabilirea în municipiu a unui investitor clujean. Terenul pe care acesta a pus ochii are o suprafață de 1.582 mp  și este situat în vechea piață agroalimentară în spatele de acum supermarketului Profi.

 

Cererea pentru concesionarea

acestei suprafețe de teren a venit din partea Torino Construct SRL prin cererea nr.23420/13.04.2022. Pe acest teren ce aparține domeniului privat și care este, în prezent, lipsit de sarcini, nefiind închiriat sau concesionat, societatea respectivă vrea să ridice o construcție care va servi ca spațiu comercial non-alimentar. „Va fi un magazin PEPCO, a precizat Cristian Merișanu, în care vor fi puse la vânzare produse industriale ieftine”. Primarul consideră că, prin aceasta, se face un pas înainte, în sensul că „zona se va reabilita și va arăta bine”.

 

Terenul a fost evaluat

de către un expert autorizat care a stabilit că valoarea sa este de 127.820 de lei, iar „prețul de pornire a fost stabilit astfel încât valoarea bunului concesionat să se recupereze în maximum 25 de ani, rezultând o valoare de pornire la licitație de 5.113 lei/an. Valorile nu conțin TVA”. Singura intervenție atunci când proiectul de hotărâre a fost pus în discuție a fost aceea a consilierului local Adrian Hisem. El a fost interesat să afle dacă este vorba despre mai multe spații comerciale care ar urma să apară pe acest teren. „Nu, e vorba doar de un magazin. Unul mare!”, l-a lămurit Cristian Merișanu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii