Iată cine se află în spatele hunedoaraplus.ro. Senzaţional. Dovezi incontestabile!

Iată cine se află în spatele hunedoaraplus.ro. Senzaţional. Dovezi incontestabile!

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

De câteva zile, o gaşcă de netalentaţi, politicieni şi politicieni-infractori se urcă pe pereţi şi, de acolo, lansează tot felul de scenarii cu privire la persoana / persoanele care s-ar afla în spatele HunedoaraPlus.
Pentru a nu le mai prelungi agonia, îi informăm că, aşa cum rezultă şi din fotografia ataşată acestui articol (realizată la sediul central al trustului media fondat în 2008 care deţine şi hunedoaraplus.ro), în spatele publicaţiilor tipărite / website-urilor deţinute de SC Ziarul Văii Jiului SRL se află, incontestabil, chiar Regina Angliei.
Cele 3 tablouri reprezintă legătura evidentă dintre proprietarul trustului media amintit (care include Ziarul Văii Jiului – cotidian online & print, TimişPlus – cotidian online & săptămânal print şi HunedoaraPlus – cotidian online, în curând săptămânal print) şi persoane de la vârful Regatului Unit al Marii Britanii.
Din UK ar proveni, spun sursele noastre, chiar şi laptop-ul pe care, cel mai adesea, se redactează dezvăluirile publicate de hunedoaraplus.ro. Am mai identificat o cană pentru cafea inscripţionată “London” – dovadă indubitabilă!, dar şi o cutie pentru şerveţele, personalizată cu imagini din aceeaşi capitală – corp delict! Lucrurile sunt, aşadar, cât se poate de clare.
Cătălin DOCEA

P.S.: Scenarita este, în mod evident, o boală premergătoare mandatului de arestare. Drept urmare, scenariile cretinoide ale ultimelor zile chiar au la bază chestiuni de ordin medical.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii