Hunedoara galopează spre modernizare. Alte 3 proiecte declarate admise la ADR Vest

Hunedoara galopează spre modernizare. Alte 3 proiecte declarate admise la ADR Vest

DISTRIBUIȚI

Trei proiecte pentru mobilitate urbană, în valoare totală de aproape 30 de milioane de euro au fost declarate admise  de Agenția de Dezvoltare Regională Vest din punct de vedere administrativ și al eligibilității. Cele trei proiecte, care sunt împărțite pe coridoare (Est, Vest și Central), vizează atât construcția unor noi alei pietonale în Centrul vechi și în Centrul civic al municipiului, precum și modernizarea transportului public în municipiul Hunedoara.

Proiectul „Modernizarea transportului în municipiul Hunedoara prin investiții în transportul public ecologic – Coridorul Central” are o valoare totală de 9.999.205,03 euro.

Principalele investiții care vor fi realizate în cadrul proiectului „Modernizarea transportului în municipiul Hunedoara prin investiții în transportul public ecologic – Coridorul Central” sunt: realizarea unei autobaze la Hășdat, achiziționarea a 3 autobuze ecologice achiziționate (autobuze hibrid, 12m), 20 de stații de încărcare, 6 stații de închirieri de biciclete, și altele.

Proiectul Proiectul „Modernizarea transportului în municipiul Hunedoara prin investiții în transportul public ecologic – Coridorul de Vest” are o valoare totală de 9.999.965,13 euro.  Principalele investiții ce vor fi realizate în cadrul proiectului „Modernizarea transportului în municipiul Hunedoara prin investiții în transportul public ecologic – Coridorul de Vest” sunt: achiziția a 7 autobuze ecologice, 5 stații de închiriere biciclete, 170 de biciclete achiziționate, un sistem informatic de management transport, alături de alte investiții.

Proiectul „Modernizarea transportului în municipiul Hunedoara prin investiții în transportul public ecologic – Coridorul de Est” are o valoare totală de 9.975.197,54 euro. Principalele investiții ce vor fi realizate în cadrul proiectului „Modernizarea transportului în municipiul Hunedoara prin investiții în transportul public ecologic – Coridorul de Est” sunt: coridor de circulație modernizat, din care suprafața carosabilă modernizată            mp 13.105,00, suprafața pietonală modernizată mp 2.265.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii