Hoţii au început să dea iama în case ca şobolanii la căldură....

Hoţii au început să dea iama în case ca şobolanii la căldură. Trei hoţi capturaţi duminică!

Timp de citire: un minut

Două locuinţe au fost călcate de hoţi weekendul acesta, la Deva şi la Ilia. Hoţii au spart pur şi simplu uşa şi au pus mâna pe tot ce era uşor de valorificat.

Duminică seara, puţin înainte de ora 19:00, apartamentul unui devean a fost spart. Hoţii au intrat şi au pus mâna pe o geantă care conţinea bunuri cu o valoare de 1.000 de lei. Bărbatul a observat imediat furtul şi distrugerile şi a sunat la 112. A intervenit poliţia din Deva în baza informaţiile date cu acurateţe de păgubit. În urma activităților desfășurate, poliţiştii au identificat doi tineri, unul în vârstă de 22 de ani, din comuna Șimișna, judeţul Sălaj, și altul în vârstă de 19 ani, din orașul Călan, cu privire care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Față de cei doi s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, aceştia urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale.

Interesant este că, doar cu două ore înainte de acest incident, unul similar s-a produs la Ilia. În jurul orei 17:00, poliţiştii Secției de Poliție Rurală Ilia au fost sesizați telefonic de un bărbat în vârstă de 33 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a pătruns în incinta imobilului său, la furat. În timpul apelului către poliţie hoţul se afla încă pe proprietatea păgubitului. Un echipaj a intervenit rapid şi a surprins în interiorul imobilului un bărbat în vârstă de 51 de ani. Acesta este din orașul Sebeș, judeţul Alba, şi este cunoscut cu antecedente penale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat, faţă de suspect fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Cel în cauză urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii