Handbal. Junioarele III / Victorie pentru CSŞ Petroşani

Handbal. Junioarele III / Victorie pentru CSŞ Petroşani

Timp de citire: un minut

Cele cinci echipe hunedorene care participă în campionatul naţional de handbal al junioarelor au obţinut doar un succes în ultima rundă. Victoria a aparţinut junioarelor III de la CSŞ Petroşani, celelalte grupări reuşind două remize, fiind învinse tot de atâtea ori.

Echipa de junioare III a clubului CSŞ Petroşani a învins pe HCM Craiova, scor 17-15, în etapa a II-a a seriei E, ocupând locul 7 după două runde, cu două puncte.
În aceeaşi serie, CSM „Mihai Viteazu” Vulcan a fost învinsă în deplasare, scor 18-26, de HC Universitatea FEFS Craiova. Echipa din Vulcan ocupă locul 8 în această serie, fără niciun punct. În seria E a campionatului naţional de junioare II, CSŞ Petroşani a debutat cu o remiză pe teren propriu, scor 25-25, cu HCM Craiova.
În seria G a campionatului naţional de junioare III, ACS „Traian Lalescu” Hunedoara a terminat la egalitate, scor 30-30, cu Diniaşanca Diniaş, în etapa a II-a. Trupa de pe Cerna ocupă locul 3 după două runde, cu 3 puncte. În aceeaşi serie, CSŞ Hunedoara, a fost învinsă în deplasare, scor 19-41, de LPS Banatul Timişoara, ocupând ultimul loc al seriei, cu 0 puncte.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii